Feber, say no more?

Jag har gått och blivit sjuker igen. MÅR BAJS. Men det var längesen jag var sjuk sist, så alltför mycket tänker jag inte gnälla, haha. Har inte orkat någonting idag förutom att se på true blood, underbara, DUNDERBARA serie!

Shopping från i lördags



Linne från H&M, sminkborttagning från lush!

Plugg och true blood

Har inte fått gjort något plugg alls den här helgen, jag suger. Så jag ska i alla fall läsa igenom lite saker nu, sedan ska jag kolla på ett avsnitt av true blood - säsong tre, som jag äntligen fått! Vi hörs imorgon, ganska lite antar jag pga allt plugg som måste göras, men på tisdag är jag back on track!

Enkel vardagssminkning

Steg 1, foundation



Steg 2, vit ögonskugga



Steg 3, mascara



Steg 4, bronzer/solpuder

 

Steg 6, finishing veil/puder



KLART:


Jag har använt ganska lite av allt smink, och hoppat över ögonbrynen. Men vill man se naturlig ut så tycker jag att denna sminkningen passar jättebra!

Frukost



Gottigott! Nu = dusch.

09.34

Gomorgon ! Nu är klockan framställd ju, och så försvann en timma bara sådär. Hmf. Idag blir det plugg och mys hemma hos min älskling. Men ikväll ska jag lägga ut ett inlägg hur jag sminkar mig, steg för steg typ. Och vet ni vad? Solen skiner ute!


Dagens enkla



Tröja och leggins bara.

Lockar på lillkusinen


Hennes naturliga hår

Med snefläta

Såhär fint blev det när lockarna var klara!

Det var riktigt svårt att locka ett så kort och uppklippt hår, men med lite tålamod så! Produkterna jag använde i hennes hår var följande:

(Från vänster till höger)

Controlfreak
är ett värmeskydd som gör håret lite glittrigt. Superbra och gör så att det håller sig bra - speciellt när man gör lockar!

Foxy curls contour cream är ett kräm som man tar i håret efter att man har gjort lockarna, för att "krama upp" dem. Den ger jättemycket stadga och lockar, speciellt på oss dem som redan har lockigt hår.

Dumb blonde smoothing stuff är en mjukgörande kräm som hindrar att håret blir frissigt och gör att det ser glansigt och friskt ut.


I want more

Har haft en supermysig dag idag, och det har minst sagt varit full rulle! HELT GALET. Imorgon blir det bara plugg och mys med finaste. Har hur som helst hunnit träffa kusin och hennes lilla troll, som numera är bosatt i surahammar (?), vi säger västerås istället. Hehe. Jag har också gått till fågeldammen och grillat korv, och varit i stan för lite mini-shopping.


Lilla ankfamiljen, haha. Jag älskar att vara med min familj + släkt, vi hade det jättemysigt!

New details


Nitskärp och armband. Hade det på mig igår, ni får se gårdagens outfit så fort boyfriend har skickat dem till mig.

That never happens, I must be dreaming again

Godmorgon godingar! Jag hade verkligen fullt upp igår, tre småttingar som jag saknat massor! Här har ni ett par bilder som jag tog imorse på hulliganerna,


Galna småskitar! Nu ska vi göra frukost, efter det blir det en långpromenad med bustrollen + korvgrillning!


If you could walk one day in my shoes

Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner i sängen. Ska försöka läsa igenom min anteckningar en gång till, gör allt annat jag kan komma på när jag egentligen ska plugga. Inte bra!

Imorgon åker jag direkt hem till min snygging efter skolan, så vi hörs först på kvällen. Ska allt fånga en bild på trollungarna som kommer på besök. (Kusinernas hela jättefamilj kommer för att sova över hela helgen)!



SAKNARDIGSÅJAGSNARTSPRICKER


Deep down detox - mud mask



Såhär snygg är man när man har ansiktsmask på sig..

Jag tänkte hur som helst tipsa om denna ansiktsmasken. Tycker den är superbra på att få bort gammal ingrodd smuts som man har i ansiktet. Bäst är den om man först ångar ansiktet och sen tar på den, då blir man av med en hel del porisar (pormaskar).

Pris: 99 kr
Vart: Kicks/åhlens osv.
Värt det: Absolut! Rätt billig också med tanke på hur många gånger man kan använda den. Finns också att köpa i engångsförpackning om man bara vill testa på den.

Nu = biologi!

Nu ska jag försöka få in så mycket information som det bara går i huvudet, efter det så hörs vi igen. Funderar på om det blir något sminktips..? Kanske annan produkt. Hoppas ni haft en bra dag förövrigt!

Outfit Nr 31



Har på mig de nya legginsen och den nya tröjan!

Kläderna från i tisdags






Hun, baby, love.

Saknar min lilla snutt.


Som spelar wow på denna bilden och har full fokus på spelet, haha.

Dagens hår





Nödvändighetsköpen





Block, toffsar, deo, eyeliner, duschborste(?), foundationborste, ögonbrynsborste

Bilder från gårdagens shoppingdag





Min fina mamma, och syster som gömmer sig. Hon var sjuk och ville inte vara med på bild!

Evolutionsprov

Har precis ätit jättegod middag med pappa och lillasyster. Ska plugga en stund nu innan jag bloggar igen. Antagliegn ska jag köra ett träningspass idag också! Hur som helst så måste jag bara säga att det känns så skönt att komma hem till ett städat rum:


Nya jeans!




299 kr och jag kunde inte varit nöjdare!

Outfit Nr 30



T-shirt - H&M, Skor - Skopunkten, Linne - gina

FINALLY

Äntligen kan jag blogga igen! Jag har verkligen längtat.

 

Det kommer komma en del inlägg idag, fast kanske inte så många som jag hade önskat. Jag har biologiprov på fredag och ska verkligen försöka tvinga mig själv till att plugga lite idag!


Tillbaka inom kort!

Hej på er! Jag vet att det har varit tyst, och det kommer fortsätta vara det till på onsdag. Jag har kraschat typ alla datorer jag har rört vid, så jag fick tjata en del på min pojkvän bara för att få skriva detta inlägget. Men under de här dagarna laddar jag upp med massa bra inlägg, så på onsdag får ni kika in här igen! Puss på er.


Fredagsmys!

Ligger i soffan med min fina älskling och med min bästa vän. Imorgon blir det nog stan en sväng. Har tre saker som måste finnas kvar i butikerna annars blir jag ledsen! Ett par jeans, ett svart linne och en jumpsuit. Har sett alla tre och finns de inte blir jag suur som ättika!



Godagensgodadag

Torsdagar är en sen-dag. Hade dessutom prov sista lektion, som kunde gått bättre. Men nu ska vi inte tänka så! Jag ska faktiskt börja skriva min labbrapport nu, hade jag tänkt i alla fall. Föröka bocka av så mycket som möjligt, hade ju varit skönt att kunna njuta till 100% på tisdag. Då ska jag nämnligen på shoppingturné !

Tyvärr kraschade jag min dator igår. Igen. Helt hopplös är jag, så nu skriver jag från den stationära macdatorn, som jag inte lärt mig än. Därför får ni ett bildlöst tråkigt inlägg. Hörs på riktigt när jag fått tillbaka datorn, gissar på imorgon!

At least I tried!





Bilderna blev grumliga, suddiga och jobbiga, och jag kan inte fatta varför! Men jag försökte i alla fall!

I lågornas sken fanns mitt hopp och min tro

Nu är jag hemma, och har varit en liten stund. Syster och jag gick ut och satte oss i solen med varsinn dumlemuffins, Supergott! Idag måste jag fokusera på skolan - spanska. Och jag verkligen MÅSTE göra det, förstår inte hur man gör bara..




Har hittat ett te som är så gott att man kan dricka det som det är, utan honung och utan mjölk!

Walking by

Älskling kom hit, så jag fick inte gjort speciellt mycket plugg. Istället för sånt tråkigt så tog vi oss en runda på 4 km, härligt! Efter det bakade vi dumlemuffins, mums!


Två svettisar efter promenixen!

Kisskisskiss back

Denna underbaring köpte jag i fredags! Så nöjd har jag inte varit på länge. Satt skitfint och färgen var underbar. Sen är min kärlek till leopardmönster nog uppmärksammad redan?





Easy



Orkade inte lägga tid på utseendet idag när jag bara skulle vara i skolan i 1,5 timme, men svart blev det!


Keep it up, the beautiful smile you're faking




Just nu så sitter jag framför datorn med ett stort glas te, detta betyder dags för labbrapport. Later!

And I need you tonight

Har varit hemma i lite mer än en timma nu, pratat med mamma och sånt härligt! Snart ska jag och mamma äta en supergod lunch innan hon åker till jobbet. Sen är det pluggdags för mig, tråkigt nog..


Jag och världens snyggaste anka!


Ny kategori - listor!

Skapade nyss en ny kategori för jag kände att det passade. Jag skriver grymt mycket listor, allt från shopping till vilken ordning jag ska plugga i. Om jag lägger upp dem här kanske det blir enklare att följa dem..!

Dagens lista är mest en inspirationslista och minneslista till mig själv, så jag vet vad jag skall blogga om.

♥ Ögonbrynsskugga

♥ Sätt att få läpparna att se större ut

♥ Favorithårprodukt

♥ Favoritmascara

♥ Leopardsamlingen


Veckans första dag, snart slut.

Nu har jag krypit ner i min säng. Imorgon är det en superkort dag, vilket är jättehärligt! Ska träna/promenera och plugga, träffa Carro och min fina pojkvän. En dag med fart!



Miss you <3


Give it to me baby

Jag kan tacka nej till de flesta godsaker. Men jag har tre väldigt svaga punkter. Chokladbollar, chips och pommesfrites!



Ser ni hur goda de ser ut? I vanliga fall kallar jag dem för negerbollar, men det är tydligen inte okej nu för tiden? Förstår inte varför då man fortfarande får säga vitlök. ;)

Volym?

Mitt hår är, tro det eller ej, väldigt tunt. Men har också väldigt lätt för att bli fluffigt. Här har ni en av de främsta anledningarna till varför jag aldrig blåser håret:

Leopardigt




Här har ni outfit och en del av helgens shopping!

Äntligen över!

Är så glad att ha engelskan överstökad. Vet inte varför, men jag blir så otroligt nervös inför redovisningar, speciellt när de är på engelska! Nu sitter jag hemma i köket med bästevän och äter en kaka. Men ni kan få frukosten som jag åt imorse!



Knäckebröd, keso och jordsnubbar! Hur gott som helst :)

Black&White




Sista bilden är min favorit.


So go to sleep

Vi hörs imorgon bitti! Ska börja morgonen med en powerwalk, har man sovmorgon så! Förresten har jag hört att det är bra att börja dagen med en promenix!


Bild på mig och Romeo som jag älskar!

A wounded horse can't cry

I min blogg skriver jag ner mina tankar, och idéer om saker och ting.

Klauns Ferdinad Hempfling http://www.youtube.com/watch?v=mMBncWJcksk . Egentligen allt jag har att säga.
 

Men jag kan inte låta bli att undra. Varför vill man tvinga sig på ett djur? Varför vill man tvinga ett djur att göra saker den inte vill? Slår man sin häst en gång, så har man förstört ett band mellan sig och hästen, det är jag helt säker på. Så varför vill man rida med sporrar och spö? Varför vill man vinna mästerskap i hoppning eller bli världsbäst på dressyr? För att visa upp sig, för att visa att man är någon.

En av mina högsta drömmar är att köpa en unghäst och börja från grunden. Göra det på rätt sätt. För enligt mig så ska förhållande mellan häst och ryttare vara uppbyggt på tillit. Respekt är ett ord som många hästägare missbrukar. Respekt kommer ifrån två håll, vilket betyder att ryttaren ska respektera sin häst lika mycket.

Sen är det väldigt svårt att veta att man gör illa sin häst, när man följer ridskolans normer till pricka. Ridskolans koncept är idiotiskt. "Rappa till han med spöt!" Hur många gånger fick man inte höra det uttrycket? Och ja, jag har gjort fel så många gånger. Men det är aldrig försent att ändra sig!



En bild på den finaste hästen som finns och någonsin funnits. Jag råkade ut för en ridolycka för många år sedan, men han kan jag lita på. Damir, som jag saknar honom..

Matchningsproblem

Om man får önska lite hjälp, så gör jag det nu! Jag har en del plagg som jag verkligen inte vet hur jag ska matcha för att det inte ska se för överdrivet/tantigt/konstigt ut. Så har ni några idéer så får ni gärna hjälpa till!



Högmidjad volangkjol. Pösig svart t-shirt? Eller liksom hur..?



Pälsvästen. Jag ser typ... stor ut i den.



Grå knäppstrumpor, där man ser lång-ränderna...


Balsammetoden - jag gav upp!

Jag gav upp balsammetoden, för andra gången. Anledningarna?

- Håret blev rent överallt förutom en liten klump i nacken, inte så fräscht.

- Jag fick knottror i pannan, trots att jag sköljde hur länge och noga som helst!

- Jag behövde en halv flaska balsam varje gång?

- Jag saknade alla mina godluktande produkter.

- Jag orkade inte gnugga i hårbotten tio minuter om dagen för att ha rent hår!



Om någon undrar alltså.


Back on track

Tjabbatjenahallå! ( Eller något..)

Jag har fått tillbaka min dator - och BLOGGLUSTEN! Härliga känsla. Bjuder på en gammal outfit!



Inte för att man ser så mycket, men ändå!

Helgens shopping!



Mascara, kroppspulver & superfint linne! Jag är nöjd med helgens shopping.

Goddinatten

Det funkar inte att ladda upp bilder på blogg.se.
Men jag har i alla fall promenixat, en riktigt svettig PW, det brände i vaderna! Nu ska jag testa ett recept på en ansiktsmask samt förbereda lite engelska, har en bokredovisning om två dagar. Hörs imorgon!

Bäst tvättbalsam - hittills!



Detta balsam använder jag som tvättbalsam. Hittills funkar det bäst. Men jag måste gnugga som en galning och vara JÄTTENOGA med att skölja ut, annars får jag finnar runt hårfästet. Tror det tar ett tag innan håret och framförallt hårbotten vänjer sig vid balsammetoden.

Tada! - min outfit



Svarta jeans, svart över. Allvarligt talat? Ja, jag vet. Tråkigt, I love it!

You don't know what you need



Hur glad blir man inte när det finns färdig kycklingsallad hemma? Mamma är bra hon, och jag är proppmätt!


Congratz!

Har en liten kusin som blir 17 idag! Grattis på dig snygging!



SNYGGASTE bilden på oss någonsin. PUSS.

RSS 2.0