Amazingness


Par nummer 1! Sktifina, speciellt i vår, öppen tå och allt. Finns på nelly.se

Weird



Eftersom att jag firar jul nu, kan ni få se en knasknas-bild. Testade att rulla håret, men resultatet blev inge vidare, orkade bara ha i dem i tio min!

Megapaket!!

Natten till den tjugofjärde hämtade jag ut ett stort paket...


Innehöll något mycket, mycket bra..


Skooor..!!





Ni ska få se dem, 1 par i taget så fort jag har tagit bilder på alla. Detta var en julklapp till mig själv, men också till mamma som fick ett par!

Julafton ♥


Såhär såg jag ut på den bästa dagen på året. JULAFTON. Jag hade en jättemysig dag, och mina föräldrar skämde bort mig!! Har firar jul idag också, på pappas sida. Och imorgon blir det först en tur till stan, sen fira jul med min älsklings familj! Så om ni undrar över min dåliga bloggning, jag firar jul 24/7! Hoppas ni har det toppen och njuter av livet.. och självklart äter er till matkoma, det hör till på jul!

Christmas means love






Vill önska er en riktigt god jul!
Imorgon tänker jag njuta av allt. Finns inget bättre än julen,
man är med sin familj och njuter av nuet. Precis som man ska!

Dan före dan före doppardan


Päls - H&M, skor - nelly, luva - buttericks?, kjol - gina, topp - bikbok, halsband - accessorize

Never let the fear of striking out keep you from playing the game.



Hej på er. Saknar att blogga. Kommer snart igång. Ska bara lära mig att hantera lite saker först. Hörs garanterat innan jul igen!

Friday night, what it really looks like



Såhär brukar en kväll med stefan-mys se ut för mig.
Gottigott, brottning/armbrytning, datormys, inget smink, inga fasader. Så skönt att bara släppa allt efter en tuff stress-vecka. Och njuta av att man har varandra. Och vara allmänt galna. Ursäktar ifall något anser sista bilden vara stötande.

They broke me down, to build me up. Stronger this time.


LAME PICTURE. ville visa min nya korsettis bara.

Och jag har megaont i magen. Mår inte bra för fem öre, men, snart är det jullov. Och just det, min systemkamera har gett upp. Bra där. Höll i en månad i alla fall. Hoppas den går att laga! Annars vet jag inte vad jag gör av mig själv. PUSSHEJ.

All I need for christmas, is you



Alltså. Ser ni hur perfekta dessa är? Hade känt mig som en isprinsessa om jag bar dessa underbaringar! Finns de kvar efter jul så ska jag unna mig. Innan jul gäller det att tänka på alla klappar man ska ha råd med!

I want to drive you in to the corner, and kiss you without a sound


Min vackra mustasch och allt är med ju! Bättre blir det inte, haha.
Har fått ytterligare en jobbig grej avklarad, Matte D-slutprov, lovely!
Har tillbringad ett par timmar med Isabel i skolan, får alltid massor av energi från denna underbara människa!
Nu ska jag och lillasyster äta mat, plocka ordning lite och börja med pluggandet!
KYSS

I know what I call you, but that's the last thing you are


Älskar denna bilden. Kotten har somnat i mitt knä! Har förresten glömt att berätta att vi ska köpa hund. Såååå mysigt så jag nästan dör! Men nu funderar jag på att krypa ner i sängen. Har mensvärk, och kramp i armarna. Idag har jag, no kidding, bytt sängkläder på 80 sängar. SLÅ DEN!

Förbereder mig inför julafton


Snart klar. På lördag ska jag handla det sista!

I felt you


Gammal bild från i somras

Fick en fråga om mitt jobb, så tänkte att jag kunde berätta lite:
Jag jobbar på ett hotell, som städerska. Så jag bäddar sängar, städar rum, och inte så mycket annat. Och knasigt nog så trivs jag jättebra! Kan helt klart bero på att jag har så goa arbetskamrater. Jag fick jobbet i mitten av sommaren, (snacka om glad!) och sen dess har jag jobbat lite helger. Jag jobbar inte speciellt ofta, kanske bara en helg i månaden. Vilket jag tycker är lagom och bra! Det är ett väldigt litet hotell (ungefär 60 rum), supermysigt. Kommer förhoppningsvis jobba där nästa sommar också!

If I was a rich girl, nananananana



Weird girl

Nu är jag hemma ifrån jobbet, blev en härligt kort dag idag! Jätteskönt. Fast imorgon blir det fler timmar, vilket passar bra (OB på söndagar)! Idag ska jag försöka göra så mycket plugg som möjligt. Och så kommer älskling hit snart, hörs later!

Another day



Jeans - JC, tröja - ullared?, halsband - madebyme

Detta är inte dagens, men i alla fall en outfit! Har precis slängt på mig arbetskläderna och så strax gå ut i kylan. Känner mig inte jättetaggad nu på morgonen, men det släpper förhoppningsvis snart..! Ha en go dag snyggingar!

Coca - cola


Kvällen är räddad

Just nu ligger jag i soffan och läser min engelskabok, Brick Lane för den intresserade. Mamma lagar min favoritmat, fondue. Och jag njuter av att det är fredag. Men imorgon blir det jobb för min del! Tror att jag är den knäppaste som finns eftersom att jag älskar jobb-helgerna. Får umgås med världens roligaste Sara, och så får jag betalt samtidigt. (I och för sig sliter jag som ett djur, men det gör inte så mycket). Dessutom är cheferna riktigt roliga!

Current


Tog en bild för att ha koll på min hårväxt. Såhär långt är det just nu!

TRULY AMAZING


Kan ju lugnt säga att jag tappade andan när jag såg dessa. Synd bara att de är felkonstruerade (går ej att gå i). Det kan man se på de andra bilderna när modellen har de på sig, från Nelly.se. Kanske går att designa ett par liknande själv..?

You can do a lot, but not everything





Shorts - miss selfridge (london), linne - bikbok, halsband - glitter, armband - tomas sabo

Sådär har jag gått runt idag. Med en stor hoodie, mys. Och sådär ser mitt vardagsrum ut, fel sida av det så att säga (mitt i mot tv:n).
Nu ska jag göra en planering (överlevnadsplanering) och plugga på som en tok. Wish me luck!

Breakfast



Detta åt jag nyss. Gottigott. Nu sitter jag och kollar på julkalendern med mamma och lillasyster, myspys.
Ska plugga fram tills bussen går, eftersom att jag har ett prov i historia idag. Efter skolan blir det gymmet, och sen hörs vi!

If I fail, it's your fault.



Hoppas ni mår bra
. Jag kämpar så gott jag kan.
Har bestämt mig för att bloggen kommer bli roligare så fort det blir lov. Då hörs vi allt påriktigt!

RSS 2.0