Knasig familj?

Maten ligger i ugnen så snart blir det en supergod middag! Jag har precis sprungit och mina ben känns som gelé!
Men nu till det knasiga. Jag, Jasse, mamma och pappa ska göra något "hemligt" idag? Mamma och pappa har planerat det. Vi ska inte åka någonstans, så jag fattar verkligen inte vad det är! Haha, helt ärligt är jag lite smånervös..



Bjuder på denna också, Stefan med långt hår! Fast, jag tyckte han var världens finaste då också, även om han är såå mycket finare nu.

Nya tabletter!

Såg att jag har fått nya tabletter idag, (mamma har beställt), och ska denna gången testa en ny sort:





De ska vara bra för hy, hår, naglar och faktiskt ämnesomsättning. Hoppas de funkar!



My lovely boyfriend

Stefan kom hem till mig igårkväll, och hade med sig ett försenat påskägg. I påskägget låg..

och i godispåsen låg


Att inte mitt hjärta stannade! Detta fina smycke fick jag av min prins:



Har velat ha ett sådant armband jättelänge! Det är ett sånt som man kan hänga berlocker på, såå fint! Storleken var perfekt, allt var perfekt! Jag började nästan gråta för att jag blev så glad.
Tack älskling ♥

Just nu

Kom precis hem ifrån skolan och ska äta min goda favoritfrukt. Efter det ska jag och syster gå ner till affären och hämta ut mina nya skor! ÖVERLYCKLIG. Hoppas såå att de passar!



Godeftermiddag

Solen skiner och humöret är på topp, nästan i alla fall. Har en otroligt massa plugg, men det är väl bara att börja.. Ska lägga mig i solen och planera veckan, sen läsa svenska tills det kryper ur öronen!



Sunshine!

Fixat naglarna



Nystart

Sista timmarna på lovet och jag ska snart sluta ögonen. De sista veckorna av terminen ska jag må bra. Stressa så lite som möjligt och göra saker i tid. Också se till att röra ordentligt på mig - det gör så otroligt mycket för mina humörsvängningar. Denna vecka är dessvärre en panikvecka, eftersom att jag har så mycket gammalt att ta igen. Så om ni surar över få inlägg, så vet ni i alla fall varför. 
 



Konsten att spara pengar

... Kan inte jag. Oturligt nog blir jag utan sommarjobb denna sommar = ännu mindre pengar. Så nu har jag bestämt mig, jag ska inte handla någonting innan avslutningen! (VERKLIGEN FÖRSÖKA). Det är inte mycket mer än sex veckor, men det känns otroligt långt, haha. Men skorna som kommer denna vecka räknas inte, beställde dem innan jag börjat spara. Wish me luck


Väldigt glad efter att ha fått pengar för mina slutbetyg i nian, från min väldigt generösa farmor!

Sötnosar ♥

Här har ni mina två gullepluttar! Jag och Stefan låg och kollade på film och så hörde vi "tic-tac" och vips så hade vi en vovsing imellan oss. Saken är bara den att Stefan är betydligt mer poppis än vad jag är..




Åh.... Små godingar ♥

Röd skinnjacka - såhär matchar jag

Något trött, sliten och osminkad tjej


Topp - gina, shorts - levis, skor - converse, väska - ullared, jacka - let's keep it a secret

Nu ska jag promenera och möta pojkvän, sen blir det att grilla god mat, och skriva en recension!



Tjejkväll - torsdags

Bilderna som aldrig kom upp:

Sofia torkar tårarna


Kissemjao, om jag fattade det rätt hette denna Tiger, eller så något liknande.. Eller så var det den andra katten? Gulleplutt i alla fall!


Påskafton - såhär såg jag ut



Favorit-jumpsuiten ifrån H&M + asbleka ben!

Love is all

Nu ligger jag i solen och ska försöka få lite plugg undanstökat. Sofia var nyss här, så vi grejade med svenskaredovisningen och pratade en hel del! Har massor av bilder från bland annat tjejkvällen, och påskafton. Ni kan få se lite ikväll om jag hinner och så!


Passa på att sola snyggisar!

Summer love

Årets första bikini-köp


En liten blekfis. Jag gillar att bikinin var lite udda, att jag betalde 50 kr för den, och att den satt snyggt. Om jag inte känner för höga trosor så har jag ju enkla svarta att matcha överdelen med!


Friday, dots



Skor - skopunkten, stayups&tischa - h&m

Another one

Knasigt nog så fick det bli ytterligare en skinnjacka, svart denna gång. Nu har jag hela 4 stycken!

New little darling ♥



Den är röd. En härlig röd färg dessutom, något svår att fånga på bild. OM jag är nöjd!


Clothes in black just because it's spring



Blus - cubus, skor - skopunkten.

Happy me, I'm done



Nu är jag klar! Ni får kläderna strax, sen sticker jag, måste ta en jäklans massa bussar för att komma fram till världens ände!


Girls night

Ikväll blir det mys hemma hos Charlotta! Tillsammans med Ellinor och Sofia. Efter det kommer boyfriend och hämtar mig, så jag sover hos honom. Men ni behöver inte vara oroliga, jag har fixat tidsinställda inlägg!
Nu ska jag fixa mig lite, ni får dagens outfit sen!

Påskägg

Denna påsken kommer bli supermysig, för vi ska fira hos mammas bästa vän Anna. Och hon har nog Sveriges tokigaste familj, speciellt hunden som är huur go som helst! Förra året fick jag två stycken påskägg, och de såg ut såhär:


Ett litet med godis i , och ett stort med saker ifrån bodyshop!


Fur

Godmorgon allihop! Här får ni två bilder på en osminkad Natalie med en pälsbolero. Har tänkt göra denna till en väst, vad tror ni?


Jag känner mig liksom "stor" i den, därför ska jag försöka göra en väst av den. Färgen är underbar!


Spend everything,

Imorgon ska ni få bilder på det som kom farandes hem till mig idag. Jag är såååå otroligt nöjd. Och vet ni vad jag just gjorde? En beställning på två par heeelt  underbara skor. Tråkigt nog är det en massa röda dagar innan de flyttar hem till mig.. 





Sneak peak på en riktig goding!

Nu blir det nanetime. Önskar så att min fina Stefan var här.. <3


PAKET

Jag fick paket idag, na na na na na na! Haha. Ni får se ikväll! Sålänge får ni nöja er med en bild på det lilla jag fick hem igår:


Stay-ups med prickar på !


Dagens troll



Jag bjuder på detta, haha!

Leo again



Mongobild men jag bjuder! Såhär såg jag ut igår, har flyttat in i mitt linne.

Yesterday



Lovely day, minus kontrollanter på spårvagnen. Helt ärligt så drömde jag mardrömmar inatt..

Hiss eller diss?



Helt ärligt är jag rätt sugen. 15,5 cm klack, kan någon ha det så är det jag ;). Har bestämt mig för ett par andra som ska få flytta in i min skohylla, men kanske blir det dessa också! Osäkert bara att välja storlek när man beställer skor..


Stan med bästis och vovven

Rosaröda läppar, världens bästa humör, och världens bästa vän. Jag har med mig kameran, vi hörs senare!

Världens finaste?

Min pojkvän alltså. Och min helg. Jag har haft det dundermysigt ifall ni undrar. Mina föräldrar åkte til Stockholm och jag blev lämnad kvar som barnvakt åt syster och pojkvän, hehe. Vi har käkat thaimat, varit i lilla edet, och bara njutit av helgen. Ett X-men maraton blev det också, precis som jag ville! ÄLSKAR den filmserien.


Ja, och som ett perfekt avslut på helgen har jag hittat de perfektaste skorna ever, ska bara få min mamma till att beställa dem innan de tar slut! Hoppas eran helg varit på topp!


Här är min bästa vän, min underbara (blundande) älsklings snuttttii, och så jag.

Mammas & min outfit

Någon dag i veckan passade jag på att fota mammas outfit innan hon fotade min, haha.

Frukost & nytt beroende



Grape! Ni fattar inte hur gott det smakar... Mmmm...

Hosta, bikini, rött skinn

Hej kära vänners. Trots hosta, värk och prov, så är min dag inte alltför hemsk. Har beställt två nya underbaringar, hihi. Imorgon ska jag försöka vara hälsosam. Kan fotografera allt jag äter, för det är himla intressant!




Dagen i ära får ni en bild på min skatt. Vi har faktiskt 26 månader tillsammans idag, häftigt. Tyvärr ses vi inte förrän fredag, riktig myshelg blir det!


If my heart was bigger than my mouth,

...You wouldn't hear me say "I love you" twice a day.



Lillasyster. Pojkvän. Två mongosar som jag älskar.


SJUKHELVETE

Jag är typ sjuk igen. Har vaknat femton gånger inatt av att mina lungor/mitt bröst har gjort asont. Och det har bara blivit värre och värre. Jättekonstig smärta, jag hostar ju en del, men liksom? Är hemma nu, men har ett prov i eftermiddag som jag faktiskt måste göra.



If you wanna play it like a game, well come on let's play




Snart kryper jag ner i sängen. Ska första planera morgondagens första syprojekt. Ni får se imorgon!

Helgens och förra helgens shopping




Aloevera, kokosfett. Plus den rosa tröjan i inlägget under!

Smultron


Älskar mina shorts!


Saker jag vill ändra på med mig själv är min.. slapphet? Jag avskyr att jag lätt kan ligga en hel dag i sängen, att jag lätt sitter fem timmar i sträck framför en dator. Att jag är så fruktansvärt okreativ. Det bubblar jämt av idéer i mitt huvud, saker jag vill göra. Saker jag kan göra! Men jag orkar aldrig. Jag ska bli bättre på det. Mindre dator mer verkställning! Kanske fortsätta blogga, men sluta läsa andras?

Är trött på att jag saknar disciplin helt enkelt. Någon som säljer lite?


Dagens tips, LUSH ULTRA BLAND

Dagens tips blir lite annorlunda. Nämnligen, KÖP EJ. Jag fick ge 100 kr för den här ondsinta produkt. Som för det första är otroligt liten, sägs innehålla endast "naturliga ingredienser" och som suger. För den som undrar är det en sminkborttagning. Efter att ha applicerat den över hela mitt ansikte och tagit bort sminket, (som förövrigt knappt gick bort), svullnade hela ansiktet och blev knallrött. Jag har känslig hy, ja, men den ska vara anpassad för det. Jag använde den två kvällar i rad och fick samma reaktion. När jag vaknade dagen efter hade jag bölder på hela hakan. 



Jag säger inte att den är dålig på alla, men på mig sög den! Jag tappade också tio ögonfransar i mitt försök att få bort mascaran med skiten. Nej nu fortsätter jag med honung och mandelolja som sminkborttagning, vilket funkar alldeles utmärkt!

Nya smycken!

Nu när det snart är påsk så... Haha. Jag har underhållit mig själv med att göra smycken idag. Fjädrar var temat. När man är sjuk orkar man inte röra sig eller tänka, så att bara pyssla var riktitgt mysigt. Ikväll ska vi ha gäster, FINFRÄMMAT. Undrar vem som ska trycka i sig fem ipreen..



Vips så hade man två nya halsband och ett par nya örhängen!


RSS 2.0