This new thing

Jag har en ny sak på g. En blogg ungefär. Startar väl upp den om ett par veckor när jag känner att jag är redo. Förövrigt vill jag bara säga att utöver skolan mår jag underbart. Min och min älsklings tre-årsdag närmar sig, helt ashärligt! Har en del planer på hur det ska firas, men ingenting bestämt än. Hoppas ni mår bra godingar!

With health comes joy


En fin nyårskyss. Mitt hjärtas lycka.

Ligger hemma och är sjuk, tycker lite småsynd om mig själv eftersom att det är nu man ska samla krafter till max. Men det e bara att se framåt. Har en hel del massa planer och idéer, och i maggropen känns det bra.
Puss love!

Nyårklänningen


Riktigt hemsk bild, men den enda jag hade! Klänningen är ifrån nelly.se!

I've changedLugg fick det bli, typ första gången i mitt liv. Och jag är så sjukt nöjd så det finns inte! Självklart var det bästaste Becka som gjorde det. Fattar inte varför jag alltid har fått höra att jag inte skulle passa i lugg, för det gör jag ju visst! Nu blir det pannkaksmys med la familia.

Happy new year

Har massor av bilder att visa er, en ny frisyr, och massor, massor av saker.
Måste skriva upp så att jag inte missar något:
- nya jeans,
- 3 par skor
- julklapparna (d,s,c,k,b,h,m,)
- pälsjackan som ni redan sett
- sammetsleggins, som ni kanske redan sett
- ormmönstrad klänning
- grön tröja
- grå stickad tröja
- tyg
- morgonrock
- 2 linnen
- tunika
- megajättefin klänning
- tröja
- Uggletshirt

Sen tror jag inte att jag har köpt något mer. Och förresten så ska jag inte köpa något förrens vecka 7. Tror ni att jag kommer lyckas?? GOOOOTTTT NYYYTTTT ÅÅÅÅÅÅRRR!!! Tror jag ska kolla ett avsnitt av vampire diaries nuu!

RSS 2.0